Lagarbete

Allt blir bättre, faktiskt bäst med gott samarbete. När vi skissade på företagets logga associerade vi till cykelsporten. Även den största av stjärnor som Eddy Merckx var helt beroende av väl utvecklat lagarbete och ett oerhört väloljat maskineri som stöd.

OP webb King_Eddy

Bra prestationer gav mat på bordet, då som nu. Ingen verksamhet är starkare än kedjans svagaste länk. I cykelsporten behöver stjärnan ett oerhört kapabelt team på vägen, ytterligare ett antal kapabla människor i följebilen i ”karavanen” och ännu fler därtill vid starten, målgången, utmed banan, på kontoret, i köket! En sponsor. Och god ordning på tekniken.

En bra dag kan prispengarna uppgå till avsevärda summor. Kulturen varierar de olika lagen emellan men det är väldigt vanligt att premierna delas lika. Alla lagmedlemmar emellan, även de som inte suttit på cykeln. De individuella ”fasta” ersättningarna kan variera men ute på vägen har alla samma betydelse och värde. En oerhört ”socialistisk” idé mitt i allt det kommersiella.

När det fungerar bra, utvecklas såklart väldigt starka team. Hela vägen inåt från idé, vision, mål och planerna som kan sträcka sig över ett par säsonger, innefattande alla människor, ner till varje enskildhet och, får man säga, minsta kugge i kedjekransen på cykeln, som också måste vara i perfekt ordning.

Vi hyllar den här typen av samarbete. Vi gör det efter bästa förmåga i våra uppdrag. Vi manifesterar det också genom vår logga, som är inspirerad av de klassiska cykeltröjor som bars av både proffs och amatörer när designen var som allra snyggast.

Varmt välkommen att utmana oss med dina utmaningar!

Källa bild – http://www.theracingbicycle.com/images/King_Eddy.jpg